BOOMSHAKALAK SOUNDSYSTEM

Boomshakalak Soundsystem floreert als een organisch Dj-collectief. In de kern Jimmy Spliff Fiyah, King Chubby, DJ Gozert, Dawn Panty, Keizer Skarel & Vinnie Rouge.

De -van oorsprong Brabantse -heren en dame zijn uitgegroeid tot connaisseurs op het gebied van Jamaican rooted music. Gemakkelijk nemen ze je mee van dancehall tot jungle, van roots tot rub a dub.

Dit brengen ze het liefst ten gehore in het trouwe gezelschap van een bonte verzameling muzikale vrienden.Op festivals is Boomshakalak Soundsystem in zijn element. Dat laten ze zien op Solar Weekend Festival, Paaspop, Zwarte Cross, Madness, Into the Woods, Festyland, 7th Sunday,  Harmony of Hardcore, Huntenpop, Extrema Outdoor en Lowlands.

Deze en andere festivals voorzagen zij van een originele Boomshakalak-area.
Zo’n area kan verschillende vormen aannemen; van een tentje volgetimmerd met pallets en wrakhout tot een veewagen behangen met kleurrijk textiel of een dj-booth van watertonnen gevuld met lichtslangen.

Juist op plekken waar zij de vreemde eend in de bijt is voelt Boomshakalak Soundsystem zich thuis. Gehuld in rood, groen en geel weten zij de aandacht op zich te vestigen en met de swing van de afterbeat houden ze hem vast. Zet deze vrolijke reggaefamilie tussen housers, hiphoppers of rockers, Boomshakalak Soundsystem nestelt zich in en laat alle harten voelen wat zo lekker is aan Jamaica, Brabant en reggae.

Irie!

mail booker